Huiskamer
Huiskamer
Keuken
Huiskamer
Huiskamer
Zwembad
Zwembad
Slaapkamer
Slaapkamer
Bungalow zijaanzicht

Resort

 
Palasio Caribe bevindt zich op het resort Seru Coral ten noordoosten van het eiland en op ongeveer 15 minuten vanaf Willemstad en de bekende stranden als Jan Thiel en Mambo Beach.
 
Seru Coral heeft het één van de mooiste en grootste zwembaden (25 meter doorsnee) van Curaçao! Verder is er nog een pierebad, voldoende ligbedden en overdekte zitjes. Bij het zwembad is een douche en toiletten.
Het resort wordt bewaakt en is alleen toegankelijk met een afstandsbediening. Er zijn meerdere vakantie bungalows, appartementen & studio’s.
Op ongeveer 7 minuten afstand is er een goede locale supermarkt (Mangusa Hypermarket, extreem groot!). Ook is er op Curaçao een Albert Hein XL, waar u al de bekende Nederlandse producten kunt kopen.
Hato Airport is ongeveer 40 minuten rijden vanaf het resort.
 
 
WIFI
Op het park is een WIFI 'spot', waar u gratis gebruik kunt maken van internet. Deze 'spot' is ong. 1 min lopen van onze bungalow. De inlog gegevens kunt u daar ter plekke vinden.
 
Er zijn twee interessante plekken die op slechts 100 tot 500 meter van ons park gelegen zijn.

Allereerst de Aloë Vera plantage aan de overkant van de weg. Men maakt daar producten van Aloë Vera zoals anti- muggenspray en crème die prima helpt tegen de jeuk, als u toch gestoken bent. Een echt product van Curaçao.

  

Iets verder op dezelfde weg is de Struisvogelfarm die ecologisch werkt. 

Kom kijken op The Curaçao Ostrich Farm en grijp je kans om de fascinerende struisvogel van dichtbij te bekijken. Je kunt ze aanraken, voeren en zelfs op hen rijden (alleen voor echte waaghalzen). Op het hele uur vertrekt de Safari truck voor een bijzondere rondleiding. Je hoeft je alleen maar te melden bij Restaurant Zambezi.

Naast een spannende rondleiding, kun je bij Restaurant Zambezi terecht voor een lunch of diner in een relaxte Afrikaanse sfeer of ga je op zoek naar dat ene speciale handgemaakte souvenir in Art of Africa. Er is genoeg te doen op The Curaçao Ostrich Farm, kom gewoon eens langs en beleef de ultieme ervaring. Kijk voor meer informatie op: http://www.ostrichfarm.net/Ned/

 

Het weer op Curacao

 
realtime weer